Przepisy i instrukcje Electrolux Erb3105 to kompletne zestawy instrukcji, które pomagają użytkownikom w przygotowywaniu posiłków i przygotowywaniu produktów marki Electrolux. Przepisy i instrukcje Electrolux Erb3105 są dostępne w postaci drukowanej lub jako pliki PDF, które można pobrać z oficjalnej strony produktu. Instrukcje te szczegółowo opisują, jak korzystać z urządzenia, aby w pełni wykorzystać jego możliwości. Przepisy i instrukcje Electrolux Erb3105 zawierają instrukcje dotyczące używania, czyszczenia i konserwacji urządzenia, a także wskazówki dotyczące funkcji, takich jak czas gotowania, mieszanie i obracanie. Przepisy i instrukcje Electrolux Erb3105 są dostępne w wielu językach i są dostępne bezpłatnie na stronie internetowej producenta.
Ostatnia aktualizacja: Przepisy i instrukcje Electrolux Erb3105
Kod produktu i numer produktu (PNC) znajdują się na tabliczce znamionowej urządzenia.
1. Model, np. EWF1204W
2. Kod produktu (PNC), np, 914520402
3. Kod ML, np. 05
4. Numer seryjny
Problem
- Gdzie znajdę przepisy kulinarne dla mojego piekarnika parowego?
- Książka kucharska dla piekarnika parowego Electrolux
Dotyczy
- Piekarnik parowy
Rozwiązanie
Broszurę z przepisami można pobrać tutaj: Książka kucharska dla piekarnika parowego. pdf
Broszura zawiera następujące przepisy:
Ryba/Owoce morza
Sztokfisz
Filet z ryby
Ryba w soli
Filet z łososia
Ryba gotowana (pstrąg)
Nadziewane kalmary
Drób
Udka kurczaka
Nadziewane piersi kurczaka
Coq au Vin
Pieczona kaczka w pomar.
Mięso
Casserole z wołowiną
Wołowina marynowana
Klops
Golonka wieprzowa
Łopatka wieprzowa
Szwedzka pieczeń świąteczna
Gicz cielęca
Ossobuco
Nadziewany mostek cielęcy
Udziec jagnięcy
Królik
Królik w musztardzie
Dzik
Potrawy z piekarnika
Lasagne
Cannelloni
Zapiekanka z makaronu
Moussaka (dla 10 osób)
Zapiekanka ziemniaczana
Kluski frankońskie
Casserole z kapusty
Zapiekanka z cykorii
Pokusa Janssona
Pizza/Quiche
Pizza
Tarta cebulowa
Quiche Lorraine
Placek serowy
Pierogi (30 małych sztuk)
Ciasteczka serowe
Placek z koziego sera
Ciasto/Ciastka
Ciasto migdałowe
Brownies
Ciasto Cappuccino
Ciasto marchewkowe
Sernik
Placek z wiśniami
Ciasto owocowe
Tarta owocowa
Tradycyjna szarlotka
Biszkopt cytrynowy
Babeczki
Knedle ze śliwkami
Kołacz
Ciasto Savarin
Biszkopt
Strucla
Ciasto szwedzkie
Słodka tarta
Chleb/bułki
Bułki, słodkie
Chleb wiejski
Biały chleb
Chałka drożdżowa
Chałka maślana
Warzywa
Warzywa śródziemnomorskie
Warzywa tradycyjne
Nadziewane pomidory
Zapiekany krem jajeczny
Zapiekany krem jajeczny
Placek karmelowy
Budyń kokosowy
Przystawki
Ryż z warzywami
Słone kluseczki
Ziemniaki w mundurkach
Gotowane Ziemniaki
Le Cordon Bleu
Firma Electrolux pomaga czerpać radość z życia, definiując na nowo doskonały smak jedzenia, dbałość o odzież oraz dobre samopoczucie na co dzień. Dlatego wraz z Le Cordon Bleu – wiodącą światową siecią akademii sztuki kulinarnej i hotelarstwa – wskazuje drogę do wspaniałego smaku i lepszych nawyków żywieniowych zarówno profesjonalnym szefom kuchni, jak i miłośnikom jedzenia. Prezentując doskonałe przepisy i techniki kulinarne, a także propagując wiedzę, w jaki sposób wydobyć to, co najlepsze z każdego składnika, przy użyciu współczesnych i przyszłych urządzeń kuchennych, wspólnie dążymy do zapewnienia jak najlepszych doznań smakowych.
Współpraca Electrolux i Le Cordon Bleu, łącząca kulinarną kreatywność i wiedzę profesjonalnych szefów kuchni z najnowocześniejszą technologią, jest zachętą do czerpania większej przyjemności z gotowania i bardziej ekologicznych nawyków żywieniowych. Dołącz do nas!